Grey Cat

Frivillig hos os

Frivillig hos Kattens Værn Slagelse.

Kattens Værn har brug for mange frivillige hænder på internaterne over hele landet, og både vi og kattene er meget taknemmelige for den hjælp, vi kan få.

Som frivillig kan du hjælpe med rengøring på internatet bl.a. gulve og kattenes bure, vaske mad- og drikkeskåle samt hygge om kattene. Det er vigtigt for kattenes velbefindende, at omgivelserne altid er rene og pæne, ligesom det er vigtigt for kattene at have daglig kontakt med mennesker.

Vi kan ikke tilbyde løn, men du er med til at hjælpe kattene og give dem et godt katteliv, mens de er på internatet. Du gør et stykke humanitært arbejde for Kattens Værn og endelig får du kontakt med andre, der holder af katte.

Har du lyst til at hjælpe, så ring til os og hør nærmere eller send os en mail på kvslagelse@gmail.com
og fortæl os lidt om dig selv.

Frivillige er der altid brug for!

Kattens Værn Slagelse er heldige at have et stort antal frivillige til at give kattene et godt liv, men der er altid brug for flere, så det kan blive hyggeligt og rart for både de frivillige og kattene.

Se mere på Kattens Værns hjemmeside.

 
cat-baby-2204590_1920.jpg

Plejefamilier

Killinger og kattemødre søger plejefamilier 

engang imellem får vi et en kattemor med et helt kuld killinger ind. Killingerne er ofte så små, at der går uger eller måneder, før de kan få et nyt hjem.
I sådanne tilfælde er det bedste, hvis både killinger og kattemor kan komme i familiepleje uden for internatet, indtil de er gamle nok til at klare sig selv. 

Kunne du tænke dig at være plejefamile, så kontakt Bettina for at høre mere.
Tlf.: 58 50 51 44